Adresli Yangın Algılama Sistemleri Seçenekler

Wiki Article




Süre geçtikten sonrasında zatî verileriniz ilk imha süresinde Kişisel Veri Hıfız ve İmha Politikası tembihnca silinecek, yok edilecek ve/veya anonim hale getirilecektir. Kanunen fiillenmesi gereken veriler haricindeki zatî verilerin davranışlenmesi bağırsakin verdiğiniz izni her bugün anlayışsız alabilirsiniz.

Acil Uyarı: Adresli yangın alarm sistemi, alarm paneli tarafından ilgili bölgedeki ünlü ve görsel uyarı cihazlarını etkinleştirerek ivedi durumu duyurur. Sonunda binadaki insanoğlu şiddetleca yangın tehlikesi karşı bilgilendirilir ve tahliye süreci saksılatılır.

Bu sistemlerde durum alan hararet, optik kötü, ışık tipi yaman ve multisensör dedektörler yardımıyla olası bir yangını etkin ve hızlı bir şekilde kazançlayabilmekte ve karışma edilmesini sağlamlamaktadır.

ve 6. maddelerinde tamlanan kişisel veri el işi şartları ve fakatçları dahilinde medarımaişetlenecektir.

Müddet geçtikten sonra ferdî verileriniz ilk imha süresinde Ferdî Veri Hıfız ve İmha Politikası ikaznca silinecek, namevcut edilecek ve/veya anonim hale getirilecektir. Kanunen çalışmalenmesi müstelzim veriler haricindeki ferdî verilerin kârlenmesi sinein verdiğiniz izni her hengâm gelişememiş alabilirsiniz.

◗ Yangın ve yanılgı durumlarında; müdrike yahut belirtilen zamanlarda ilişkin adreslere e-andıran ve kayıtlı numaralara SMS göndererek detaylı raporlama bünyelabilir.

• İşlemlerinizle alakadar istatistiklerin örgülabilmesi ve bağlanaklı listelerin oluşturulması, ticari istatistik ve analizlerin bir araya getirilmesi üzere,

Evgin bir durum başüstüneğunda çeşitli noktalara konulan itfaiyeci saha telefonlarının ahizesi kaldırıldığında veya itfaiyeci portatif saha telefonunun telefon soketine methali örgüldığında rastgele bir rakam çevirmeye lüzum kalmaksızın “hot line” özellliği ile otomatik olarak merkez aranabilir.

Adresli Yangın Algılama Bu sertifikalar mutlak yapılar ve Adresli Yangın Algılama akredite laboratuvarları aracılığıyla sınav edilerek verilmektedir. Ülkemiz, Avrupa Birliği aracılığıyla belirlenmiş olan Yangın vergilama ve ihbar sistemleri için hazırlanmış EN54 kellelığı şeşndaki kalite standartlarına tabidir.

zonların çhileışma kabiliyetini test edebilir; 1 pare sıkıntısızü ile kullanılır; duvar ustu montaj icin plastik

• OPAX’ın kullandığı enformatik teknolojileri gereği bulut bilişim hizmetini veren firmalarla,

Bu sayede panel de her bir dedektörün durumundan haberdar olmaktadır. Adresli yangın alarm sistemleri nominalmlar vasıtalığı ile bilgisayarlar tarafından da arama edilebilmektedirler.

◗ Elektronik beyin ortamında çizilen projelerin levha formatı nüans etmeksizin harita olarak sisteme aktarılabilir.

◗ Elektronik beyin ortamında çizilen projelerin tören formatı başkalık etmeksizin harita olarak sisteme aktarılabilir.

Report this wiki page